Vrije Training F1 Silverstone

De formule 1 gp van. Max Verstappen is de eerste vrije training van de Grand Prix in Groot-Brittannië geëindigd met problemen aan.


Live F1 2021 Austrian Grand Prix Free Practice 2 Racingnews365

Gewend raken aan Silverstone.

Vrije training f1 silverstone. Watch the best bits from first practice. In de jaren daarna is de Britse GP regelmatig verhuisd naar andere circuits zoals Aintree en Brands Hatch maar sinds 1987 rijdt de Formule 1 weer ieder jaar op Silverstone. De speeluurtjes zijn nu na de tweede training op Silverstone voorbij.

In de middagsessie op Silverstone moeten de Formule 1-teams zich klaar gaan maken voor de kwalificatie die op het Britse asfalt om 1900u Nederlandse tijd verreden zal worden. 12 juli 2019 0334. Halverwege deze tweede vrije training gaat Albon toch iets te ver.

Het Formule 1-circus heeft Silverstone namelijk achter zich gelaten en is het vizier gaan richten op de Grand Prix van Hongarije. Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Groot-Brittannië. Auteur Jan van der Burgt.

De eerste vrije training voor de Britse GP zit er op. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. Carlos Sainz was tijdens deze sessie de eerste coureur op de baan hij werd echter op de voet gevolgd door de rest van de grid.

De eerste en enige vrije training op vrijdag van de Grand Prix van Groot-Brittannië staat op de planning. De eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Groot Britannië 2021 gaat van start om 1230. En het was Max Verstappen die de snelste tijd liet noteren in de tweede en laatste vrije training voor de Britse Grand Prix 2021 voor Formule 1-wagens.

De Red Bull Formule 1-coureur noteerde de snelste tijd in de eerste vrije training met een 127422 waarmee hij bijna een halve seconde rapper was dan regerend wereldkampioen Lewis Hamilton al. Hij verliest de controle over zijn Red Bull. De enige vrije training voorafgaand aan de kwalificatie werd om 1530 Nederlandse tijd afgetrapt vanaf Silverstone Circuit.

Who was setting the pace at silverstone. Verstappen beëindigt vrije training Silverstone met problemen. Hoe eerder je gewend bent aan het circuit hoe.

Live stream van de eerste vrije training. Max Verstappen is goed uit de startblokken gekomen op het circuit van Silverstone waar dit weekend de Grand Prix van Groot-Brittannië plaatsvindt. Om 1200 start de eerste vrije training van de Grand Prix van Groot-Brittannië op het Silverstone-circuit.

Mercedes weer bovenaan Verstappen op grote achterstand naar P3. Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Groot-Brittannië 2021. Bedankt voor het kijken.

Om 1500 uur begint de tweede vrije training op de Hungaroring. Weer een f1 race weekend dus hierbij de vrije training. In de eerste vrije training was Max Verstappen nog de snelste man op de baan.

Bij elkaar komt de F1 tien sessies in actie op de baan. Hij bleef Alexander Albon voor maar die stapte wel voortijdig uit na een harde crash. Kijk alle grands prix van het Formule 1-seizoen 2021 live bij Ziggo Sport.

Er gaat flink wat gereden worden op dit circuit de komende twee weken. De Formule 1 gaat weer van start ditmaal voor de tweede keer op Silverstone in twee weken. De buitentemperatuur was 25 graden Celsius en de baantemperatuur was 45 graden Celsius.

Max Verstappen was de snelste in deze sessie die later vandaag om 1900 uur Nederlandse tijd wordt gevolgd door de kwalificatie. Starttijd Eerste vrije training GP Silverstone 2021. Vrijdag 31 juli 2020 1200u - 1230u.

Vrije Training Op Silverstone. De Fransman bleef Valtteri Bottas en Max Verstappen voor. Veel werk aan de winkel voor de heren dus waardoor er een drukke sessie verwacht wordt.

Volg de sessie hier en praat live mee. Uitslag eerste vrije training F1 Grand Prix Groot-Brittannië 2021. Volg de reacties van F1 fans op de eerste vrije training via de hashtag silverstone.

31 juli 2020 0832. 2e vrije training van de GP van Groot-Brittannië 2020. Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Groot-Brittannië 2020.

De verwachting is dat de temperaturen zullen stijgen en er wordt ook nog eens op zachtere banden gereden. Op 13 mei 1950 werd op het circuit van Silverstone de allereerste race uit de historie van de Formule 1 verreden. Pierre Gasly klokte verrassend de snelste tijd in de snelste tijd tijdens de eerste vrije training op Silverstone.

De redactie vandaag 1632. Lance Stroll heeft verrassend de snelste tijd gereden in de tweede vrije training op Silverstone. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Tijdschema NL-tijd F1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2020 timing Formula 1 2020 British Grand Prix Silverstone. De eerste training is belangrijk. Voorafgaand aan de tweede vrije training was de temperatuur op Silverstone 24 graden terwijl de baantemperatuur 40 graden bedroeg.

Op zondag 18 juli 1600 uur wordt er op het circuit van Groot-Brittannië gereden. Aan het begin van de tweede vrije training zijn het de Haas-coureurs die als eerste het circuit opgaanSchumacher en Mazepin zetten de eerste tijden op de klok. Veel kijk en luister plezier en vergeet niet te abonneren zal ik erg tof vinden.

07-08-2020 1100 Update. Formule 1-coureur Max Verstappen van Red Bull heeft tijdens de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië de beste rondetijd neergezet op het circuit van Silverstone. Het was Verstappen die het Mercedes-duo leidde gedurende de eerste vrije training en daarmee het Grand Prix.

For more f1 videos visit formula1 follow f1. De Red Bull leek beter te presteren dan in Hongarije en de warmere temperaturen hielpen hier ook bij.


Max Verstappen In His New Rb16 Car For F1 2020 For The First Time On Silverstone


Sebastian Vettel Wins The Grand Prix Of Silverstone


1 10 Scale F1 Rc Car Ferrari Rc Cars Open Wheel Racing Car


Verstappen Blij Dat Red Bull Montagefout Heeft Opgelost Voor Gp China Red Bull Racing Grand Prix Auto


Verstappen Crasht Tijdens Derde Vrije Training Aanzienlijke Schade F1 Maximaal Formula 1 Haas F1 Team Motorsport


Formula 1 Udesi Racing Indy Car Racing Ferrari


Verstappen Remains Fastest Driver In Bahrain At 2nd Practice Ruetir


Man Tga Red Bull F1 Team Kx06 Asv Red Bull F1 Red Bull Red Bull Racing


Daniel Ricciardo Red Bull Racing Rb12 At Monaco Gp Red Bull Racing Grand Prix Racing Racing


Bmdw3rs9qxlf M


Max Verstappen 33 Fans Posts Facebook


Red Bull Racing On Twitter Racing Red Bull Racing Max Verstappen


Grand Prix Van Engeland Lewis Hamilton Met Mercedes Benz F1 W08 Hybrid Tijdens De Vrije Training Grand Prix Hamilton Mercedes Benz


Pin On Max Verstappen Red Bull Formule 1


Valtteri Bottas Photostream Valtteri Bottas Formula One Mercedes Gp


Grand Prix Van Engeland Lance Stroll Met Williams Fw40 Tijdens De Vrije Training Grand Prix Training


Pin On Formula One


Max Verstappen F1 Canvas The Gpbox Motorsport Art Racing Art Max Verstappen


Pin On Max Verstappen

close